Astanga Alapok jógatanfolyam

Atanga Alapok • 5 alkalmas jógatanfolyam

Októberben indítunk egy ötalkalmas astanga tanfolyamot egymásra épülő workshopokkal. Öt héten keresztül minden pénteken 17 órától az astanga jóga egy-egy szeletét helyezzük a gyakorlás fókuszába, és egészen az alapoktól kezdjük el felépíteni az első sorozatot!
A tanfolyam célja, hogy pontosabban megismerd és elmélyítsd az astanga jóga elemeit, valamint hogy preventíven, mégis a lehető legcélravezetőbb technikával végezd a sorozatot. Szeretnénk segíteni a rendszeres gyakorlás kialakításában, és bízunk benne, hogy csatlakozol a mysore órákhoz is!
Október 8-án kezdünk, és bátran csatlakozhatsz akkor is, ha korábban még nem astangáztál! Ajánljuk, ha kedveled a jóga erősebb, dinamikusabb formáit!
TEMATIKA:
  1.  Astangás napüdvözletek (10/08)
  2. Alapgyakorlatok (10/15)
  3. Az állógyakorlatoktól az asztalpózig (10/22)
  4. Az ülőgyakorlatok a csónakpózig (10/29)
  5. Légzés és vinyásza (11/05)
▶︎ A gyakorlást vezeti: Ági
Ha szeretnél, nyugodtan ugorj be akár csak egy-egy órára is, de ha nem jógáztál/astangáztál még korábban, akkor azt javasoljuk, hogy vegyél részt minden alkalmon, hiszen a workshopok egymásra épülnek!
▶︎ A tanfolyam díja 8.500 Ft // ha befizetsz a teljes tanfolyamra, akkor ajándékba adunk mellé +2 jógaórát (egy mysore astanga + egy vezetett astanga), amit 2021. december 31-ig tudsz felhasználni!
▶︎ A tanfolyam egyes alkalmaira jöhetsz napijeggyel is, illetve elfogadunk 2021. augusztus 1. után vásárolt jógabérletet is!

Követhetsz minket Facebookon is:

Astanga jóga Facebook csoport
Astanga Jóga Debrecen oldal
Weboldalunk

Tags: No tags

Comments are closed.